dabster

dabster

Toyota

F1Posted by dabster Mon, April 27, 2009 17:24:12

Det gick ju inte hela vägen men man får nog nöja sig med att Trulli kom trea och att Glock tog poäng i alla fall.

Ser ut som om Toyota får jobba lite mer med racepace( tror jag att det stavas).

Grattis Ferrari till första poängensmiley.

Frågan är nu vad finns det att göra åt Brawn? Kommer dom att fungera lika bra i lite kallare klimat nu när vi kommer till Europa?

Och vad hände med BMW??? Ser ut som om Tyskarna kan leverera förare men inte bilar, ja det är ju som vanligt hur ofta ser man inte en BMW stående efter vägensmiley. Ser man en Toyota efter vägkanten så är det inte för att bilen är trasig utan för att föraren måste lätta på trycketsmileysmiley......

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post23

Bahrain

F1Posted by dabster Sun, April 26, 2009 10:54:38

Nu är det som det skall vara Toyota 1a&2a efter kvalet, men vi får se hur det går i racet? De har dom lättaste bilarna i startfälltet så det är bara att hoppas att dom kan dra ifrån tillräckligt i början av loppet så att dom inte kommer för långt bak efter första pittstoppet.

BMW har tyngsta bilarna är dom på ett stopp eller?

Det skall bli spännande att se starten, hoppas nu bara att Timo & Jarno kommer i väg ordentligt.

Nu är det ca 3h till startsmileysmileysmiley

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post22

Det har startat

F1Posted by dabster Thu, April 23, 2009 18:04:14

Och har man som jag hjärtat hos Toyota så blir man ju ganska nöjd med starten, hoppas att vintertesterna som Toyota gjorde i Bahrain har utdelning nu när tredje racet är där.

Jag kommer som vanligt att göra allt för att kolla i helgen, nu när det är senare tider så kanske man tittar på alla sändningar på lörd och sön.

Det som är glädjande är att årets nya regler ser ut att ha gett oss en mer händelserik racing.

Lite skadeglädjesmiley finns det i att Ferrari inte har lyckats med att ta några poäng, PS. Zlatan på jobbet håller nog inte med he he smiley

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post21

23 dagar

F1Posted by dabster Tue, March 03, 2009 22:28:46

Med 23 dagar kvar så fortsätter 8 av teamen att testa i Spanien på Jarez banan. Det ser bra ut för Toyouta med Timo bakom ratten som varit snabbast både på den regniga måndagen som i dag(tisdag).

Att Toyota är snabb i regn är ju inget som vi är vana vid. Under dessa testdagar så ser man att teamen kör ganska många varv 124st för Glock, man ska ju inte ta resultaten från dessa testdagar och sattsa alla sina besparingar när det kommer till Racehelg.

Men som Toyota fan så är det rolig läsning att dom är snabbare än Ferrari, BMW, McLaren och de andra bilarna.

Hur blir det om 23 dagar när dom startar säsongen i Australien är det Timo eller Jarno som hamnar närmast starlinjen? kommer båda att gå i mål eller kommer någon av dom att åka på samma flygtur som Timo gjorde förra året. Ja det är bara att vänta alla dessa dagar som är kvar och se, en sak är säker jag skall titta live på racet.

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post9

26 dagar

F1Posted by dabster Sat, February 28, 2009 11:17:34
Dagen kommer närmare och närmare. Vilket team kommer att överraska mest i år? Jag tror att Toyota inte bara kommer att ta sin första utan jag tror att dom flera vinster.

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post5

28 dagar

F1Posted by dabster Wed, February 25, 2009 23:03:36

28 dagar är inte en film, det är antalet dagar kvar tills F1 börjar, Australien är första loppet i årets höjdpunkt. Ni ska få se att Toyota tar sin första seger i årets upplaga. Jag ska försöka se till att jag inte missar ett lopp i år.

Ni som vill ha mer info, gör ett besök på www.formula1.com

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post3