dabster

dabster

Nu är det klart

KonstPosted by dabster Sun, March 21, 2010 00:47:52

Lördagen den 20 mars kl 18.30 kom han ut, han går under arbetsnamnet Kim Eric Persson vägde 3260gr och var 50cm lång.

Det var en jobbig dag för Noi värkarna började redan vid tio eller elva på fredag kväll och kl 8 på lördag morgon så rinde vi till Farmor och bad dom att komma till BB för att plocka upp Linnéa som nu skulle bli storasyster.

Värkarna hade gjort så att Noi inte hade sovit på hela natten och vid fyra tiden på lördagseftermiddan så hade hon fått nog och bad om att få bedövning, vid halvfem så så blev dom klara med ryggbedövningen och det dröjde cirka 10-15 min så kunde hon slappna av och vila sig lite.

När klockan var ca 10 över sex så hörde vi ett ljud som lät som en vattenballong.... vattnet gick och nu var det på gång, efter en del smärta och krysstande så tittade han ut. En liten kladdig son lämnade mörkret, värmen och tryggheten och tog sina första andetag och första skrik.

Jag var hemma strax efter tio och har varit ner i källaren för att hitta sängen och lite andra saker, sängen är nu monterad och klar, och jag tog mig lite tid för att skriva detta innan jag lägger mig. Det var lite pinsamt att be sig själv om ett nytt lösenord till sin egen blogg, men det är ju bara jag som vet om det smiley.

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post25

Konstfackselever

KonstPosted by dabster Tue, March 03, 2009 23:41:40

Läste nyss på DN.se att konstfacks egna elever tycker att deras rektor har "böjd sig för politikernas krav". bara för att man kallar sig för konstnär så betyder det inte att man får bryta mot lagen hur man vill och kalla det för konst.

Undrar vad eleven Johan Huntington ( jag har inget personligt emot Johan för jag känner honom inte bara ett Exempel) skulle tycka om att jag gick fram till honom och stack en jaktkniv i hans lår och kallade det för konst, eller målade om hans pappas hus med graffiti och kallade det för konst. Jag tror inte att han eller hans pappa skulle bli så glada.

Jag har sett många taggar och annan grafitti som är snygga och är konst, men personligen så anser inte jag att kladda ner och att förstöra en tunnelbane vagn för att vara konst. Men å andra sidan så klär jag mig inte och ser inte ut som fån som de konstfackseleverna som är med på bilden i artikeln och kommer säkert inte från samma uppväxt som dom ( dom ser ut att vara upper medelklass) så min åsikt räknas nog inte i deras ögon ( jag är ju bara en enkel arbetare).

Här nedan är länken till artikeln.

http://www.dn.se/kultur-noje/konstfackselever-slar-tillbaka-1.804473

  • Comments(0)//bloggen.dabster.info/#post10