dabster

dabster

Skräp TV

På TVPosted by dabster Sat, March 21, 2009 23:06:08

Jag känner mig lite stolt att jag har lyckats med att undvika "Skräp" TV i dag, både Robinson 2009 och jag vet vad du gjorde förra lördagen var två program som garranterat inte visades på min TV i kväll. Robinson gick att titta på dom första 2-3 åren men nu borde dom inte ha gjort någon mer omgång.

Och jag vet... är något som jag aldrig kommer att titta på, för jag tror att det består av ett gäng svenska kändisar som spelar att dom är under hypnos för att kunna göra alla möjliga olika saker på TV och dessutom tror jag att dom får ganska bra med betalt för att göra det.

Och Wipeout som går på Femman kommer jag ine heller att titta på, varför skall det bara vara så kallade "kändisar" som får chansen att åka till ett varmt land för att tävla, ta bort alla dessa kändis program och släpp fram vanligt folk som får tävla. Och hur är det med kändisar som får ombyggt i sina hem är deras kändisskap på väg att försvinna och pengarna på väg att flyga sin kos eftersom dom inte ser ut att ha råd att betala sin egen renovering utan måste vara med på TV.

Och sist men inte minst Melodifestivalen (den Svenska) jag kommer att bojkotta den så länge som Mr Björkman fortfarande styr och ställer, för något år sedan så var det två max tre skivbolag som var representerade bland bidragen som fick vara med. Kom inte och säg att svenska låtskrivare är så dåliga på att skriva musik så det var av den anledningen som den urusla låten som Af Ugglas framförde fick vara med. Så jävla svårt kan det inte vara att hitta bra låtar i detta landet, det är dax att byta ut Björkman för ärligt talat så tror jag att det är en massa mygel med denna tävling nu förtiden och detta ger jag Björkman skulden för, det är dax att ge mer än bara två, tre nya låtskrivare chansen varje år att få visa att svergie är ett land med många bra låtskrivare. Personligen så vet jag två här i Västerås som helt klart skriver till räckligt bra låtar som plattsar i Melodifestivalen (Kurre och Danne heter dom). Bevisen hittar vi genom att titta på dom andra länderna där det varje år finns svenska låtskrivare med.

Så min dom är: Bort med Björkman så har vi chansen att vinna Eurovision song contest i framtiden. och en sista sak varför ha med en internationell jury om en låt som dom ger 1 poäng vinner, jag håller med Anna Book slopa alla juryn och låt tittarna avgöra eller ta tillbaka jurygrupperna som vi hade förr, rätta mig om jag har fel men har inte vårat gammla jury system röstat fram fler vinnare än tittarna.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.