dabster

dabster

Nu är det klart

KonstPosted by dabster Sun, March 21, 2010 00:47:52

Lördagen den 20 mars kl 18.30 kom han ut, han går under arbetsnamnet Kim Eric Persson vägde 3260gr och var 50cm lång.

Det var en jobbig dag för Noi värkarna började redan vid tio eller elva på fredag kväll och kl 8 på lördag morgon så rinde vi till Farmor och bad dom att komma till BB för att plocka upp Linnéa som nu skulle bli storasyster.

Värkarna hade gjort så att Noi inte hade sovit på hela natten och vid fyra tiden på lördagseftermiddan så hade hon fått nog och bad om att få bedövning, vid halvfem så så blev dom klara med ryggbedövningen och det dröjde cirka 10-15 min så kunde hon slappna av och vila sig lite.

När klockan var ca 10 över sex så hörde vi ett ljud som lät som en vattenballong.... vattnet gick och nu var det på gång, efter en del smärta och krysstande så tittade han ut. En liten kladdig son lämnade mörkret, värmen och tryggheten och tog sina första andetag och första skrik.

Jag var hemma strax efter tio och har varit ner i källaren för att hitta sängen och lite andra saker, sängen är nu monterad och klar, och jag tog mig lite tid för att skriva detta innan jag lägger mig. Det var lite pinsamt att be sig själv om ett nytt lösenord till sin egen blogg, men det är ju bara jag som vet om det smiley.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.